Social hållbarhet

För oss innebär socialt ansvarstagande om att bry sig om. Det innebär till exempel att se alla människors lika värde, oavsett hudfärg, religiös tillhörighet, sexuell läggning eller nationalitet. Det handlar om självklara mänskliga rättigheter helt enkelt. Här gör vi redan en del, men nu vi vill göra ännu mer. Det innebär också att på bästa sätt förvalta det uppdrag som Varbergs kommun gett oss – det att se till så att vi som bor här kan känna oss trygga genom att allt det där vardagliga och viktiga fungerar. Det som handlar om sånt som bra och fungerande gatubelysning, ett stabilt elnät som gör att vi sällan, eller i princip aldrig, har några strömavbrott. Att alla kan ha det varmt och skönt inomhus och att vi kan ha kontakt med hela världen via tv och internet. Sånt som vi kanske ofta tar för givet – just för att det fungerar.

KORTA SOCIALA HÅLLBARHETSFAKTA OM OSS

Omtanke
ger energi

Pristagare 2018
UNITE PEOPLE

Vi var med och grundade

Vi mäter arbetsglädjen veckovis i organisationen

Jämställt
LEDNINGSTEAM

Vi stödjer det lokala föreningslivet

För tolfte året i rad gav vi ett bidrag till en lokal förening som med omtanke arbetar för att hjälpa andra. I år delades gåvan ut till Unite People i Varberg för deras värdefulla arbete för ett aktivt och inkluderande samhälle.

Möjlighet att styra belysningen, att se när någon kommer och går i ditt hem eller att skapa egna aviseringar om att ytterdörren inte är stängd. Det är några av funktionerna i vår Smarta hem-lösning som snart lanseras och ska vidga tjänsterna i stadsnätet net@seaside och därmed ge varbergarna möjligheten till fler digitala tjänster.

När Räddningstjänsten rycker ut är varje sekund dyrbar. Sekunder som i rusningstrafik lätt kan försvinna i trafikkaoset kring Lassabackarondellen.

När Räddningstjänsten rycker ut är varje sekund dyrbar. Sekunder som i rusningstrafik lätt kan försvinna i trafikkaoset kring Lassabackarondellen.

Med lika många kvinnor som män i ledningsgruppen har Varberg Energi kommit en god bit på vägen mot en jämställd arbetsplats. En framgångsfaktor som sänder signaler om hur vi vill att vårt företag ska se ut – en jämlik och mångfaldsinriktad arbetsplats, vilket berikar arbetsklimatet och bidrar till olika infallsvinklar.

© Copyright Varberg Energi AB

logotype vit varberg energi - strategin